4 puse të investuara në Valias që do sigurojnë furnizim me ujë për banorët e zonës

Furnizimi me ujë dhe përmirësimi i rrjetit në çdo cep të Kamzës, mbetet fokusi i punëve të ndërmarrjes së Ujësjellës Kanalizimeve dhe kryetarit të Bashkisë Rakip Suli.

Në Valias po përfundon rehabilitimi i puseve ekzistuese që furnizojnë zonën me ujë dhe shumë shpejt përfundon edhe nërtimi nga e para i dy puseve të tjera.

Në total bëhen 4 puse të investuara që do sigurojnë furnizimin me ujë për banorët e zonës.

Lajmin e jep kryetari i Bashkisë Kamëz Rakip Suli i cili në rrjetin social Facebook shkruan: