300 pemë të tjera i shtohen Parkut të Paskuqanit

Mirëmëngjes ☀️!
Vijon aksioni i mbjelljes së pemëve në Parkun e Paskuqanit🌳💚, ku sëbashku me kontributin e bizneseve të zonës i shtuam parkut edhe 3️⃣0️⃣0️⃣ pemë të tjera.
Ftojmë çdo qytetar dhe biznes t’i bashkohet nismës sonë të mbjelljes së pemëve, për krijimin e një parku të madh✅, për çdo banor të Kamzës.
#GoGreen #PërNjëQytetMëTëPastër