3 vite më parë, kopshti “Xixëllonjat” ndriçoi të ardhmen e vogëlushëve, të cilët rriten, edukohen dhe argëtohen në ambiente e kushte model

Mirëmëngjesi🤗,
Si sot 3 vite më parë kopshti “Xixëllonjat” ndriçoi të ardhmen e vogëlushëve👧🏫, të cilët rriten, edukohen dhe argëtohen në ambiente e kushte model✅.
Të lumtur që jemi aty që në hapat e parë të tyre, me përkushtim, dashuri e kujdes maksimal❤️.