28-29 Nëntori/ Bashkia Kamëz dhe Zyra Vendore Arsimore organizojnë konkurse ndërmjet shkollave 9-vjeçare

Në kuadër të festave të 28 dhe 29 Nëntorit, Bashkia Kamëz në Bashkëpunim me Zyrën Vendore Arsimore, organizuam konkurset ndërmjet shkollave 9-vjeçare të Kamzës.

Mbështetja dhe promovimi i nxënësve më të mirë është mision i kryetarit të Bashkisë z.Rakip Suli i cili arsimin e ka fokusin primar të punëve të tij.

Nga investimet për infrastrukturën arsimore të Kamzës dhe deri tek bursat financiare për ekselentët kanë qenë nisma të ndërmarra nga ai.

Në rrjetin social Facebook kryetari i Bashkisë Rakip Suli informon qytetarët për konkursin në kuadër të festave të 28 dhe 29 Nëntorit si më poshtë:

Në kuadër të festave të 28 dhe 29 Nëntorit, në Bashkëpunim me Zyrën Vendore Arsimore, organizuam konkurset ndërmjet shkollave 9-vjeçare të Kamzës si më poshtë🔽
👉Konkursin Poetik
👉Valle Popullore
👉Valle Moderne
👉Këngë
Duke i siguruar për suportin tonë të vazhdueshëm, në përfundim shpërndamë edhe çmimet për performancat më të mira