“16 ditët e aktivizmit kundër dhunës me bazë gjinore”! Anëtarët e Këshillit Rinor, mesazh sensibilizimi: T’I THEMI #JO DHUNËS

Në kuadër të 16 ditëve të aktivizmit kundër dhunës me bazë gjinore🧡, anëtarët e Këshillit Rinor shpërndanë fjongo portokalli, për stafin e bashkisë, në simbolikë të ndërgjegjësimit për eleminimin e dhunës ndaj vajzave dhe grave, si dhe fuqizimin e të drejtave të tyre💪.
T’I THEMI #JO DHUNËS✋.
#BaraziGjinore
#DENONCO112☎️
#BëjeBotënPortokalli🌎🧡