122 pemë të tjera i shtohen Parkut të Liqenit të Paskuqanit, falë kontributit të z.Dashamir Tafa, z.Shkëlqim Llani dhe z.Dashamir Llani.

Mirëmëngjes😊,
➕1️⃣2️⃣2️⃣ pemë të tjera i shtohen Parkut të Liqenit të Paskuqanit, falë kontributit të z.Dashamir Tafa, z.Shkëlqim Llani dhe z.Dashamir Llani.
Faleminderit secilit prej jush për kontributin dhe fisnikërinë e treguar👏🙏.
1️⃣0️⃣ Mars 💚 3️⃣2️⃣, 0️⃣8️⃣9️⃣pemë !