11600 pemë në Parkun e Paskuqanit! 100 pemë të tjera dhurohen nga sipërmarrësi Z. Besim Belba

Arrin në 116000 numri total i pemëve të mbjella në Parkun e Liqenit të Paskuqanit, në një kohë relativisht të shkurtër dhe e gjitha falë kontributit të qytetarëve, bizneseve dhe vullnetarëve.

Ditën e sotme ishte sipërmarrësi Z. Besim Belba që dhuroi 100 pemë të tjera për Parkun e Paskuqanit.

Lajmin e jep kryebashkiakur Suli në rrjetin social Facebook ku shkruan:

Mirëmëngjes😊
Ju uroj ditë të mbarë nga Parku i Liqenit të Paskuqanit, ku falë kontributit të sipërmarrësit Z. Besim Belba, mbollëm edhe 100 pemë të tjera🌴🌳🎋
Mbi 1️⃣1️⃣6️⃣0️⃣0️⃣ pemë në total, duke e rilindur Liqenin e Paskuqanit në një hapësirë fantastike😍
#Green #Trees💚