110 pemë të tjera shtohen në Parkun e Liqenit të Pakuqanit, falë kontributit të nxënësve të shkollës Profesionale Kamëz dhe z. Almet Qokaj, nga kompania “Al Steel”

Mirëmëngjes😊
🌴🌲🌳110 pemë të tjera shtohen në Parkun e Liqenit të Pakuqanit, falë kontributit të nxënësve të shkollës Profesionale Kamëz dhe z. Almet Qokaj, nga kompania “Al Steel”✅
Faleminderit për iniciativën tuaj dhe shërbimin ndaj komunitetit dhe qytetarëve💚
#BashkiaJuaj💚
#Paskuqani✅