100 pemë të tjera i shtohen Parkut të Paskuqanit, falë kontributit të Z. Krenar Marku

➕1️⃣0️⃣0️⃣ pemë të tjera i shtohen Parkut të Liqenit të Paskuqanit, falë kontributit të z.Krenar Marku.
Faleminderit për kontributin dhe fisnikërinë e treguar👏🙏.
4 Mars 💚 3️⃣1️⃣, 8️⃣3️⃣1️⃣ pemë !