“1 vit çerdhja “Hapat e Parë” në Babrru”! Kryebashkiaku Rakip Suli dhe Kryetarja e Kuvendit, Znj. Lindita Nikolla, takim me gratë dhe nënat e vogëlushëve që mësojnë aty

📍🏚️☑️Babrru Qendër, ku bashkë me Kryetaren e Kuvendit, Znj. Lindita Nikolla, zhvilluam takim me gratë dhe nënat e vogëlushëve që mësojnë në çerdhen e re “Hapat e Parë”, të ndërtuar me standartet më të mira bashkëkohore😍
Sot bëhet një vit, që 93 fëmijë gëzojnë këtë institucion model, me kushte europiane ✔️
#BashkiaQëDuam✅
#PërFëmijëtTanë😊