“1 Qershori”! Kryebashkiaku Rakip Suli dhe Ministrja, Znj. Bora Muzhaqi, inagurojnë çerdhen “Pranvera” dhe festojnë me fëmijët e kopshteve “Borëbardha” dhe “Zarife Hasanaj”

Të lumtur që në këtë 1 Qershor 🎈bashkë me Ministren e Rinisë dhe Fëmijëve Znj. Bora Muzhaqi
festuam me vogëlushët e kopshit ” Borëbardha ” dhe “Zarife Hasanaj” 🏫, ku morëm energji e dashuri nga fytyrat e tyre diellore 🌞.
✅Inaguruam dhe çerdhen ” Pranvera” në Paskuqan 📍 të financuar nga Bashkimi Europian🇪🇺 dhe të zbatuar nga UNDP.
Gëzuar festën të dashur fëmijë😍!
Dielli e çiltërsia qofshin me ju gjithmonë❤️