1 Qershori e gjen Kamzë me institucione arsimore model, me standarte europiane! Ja urimi i plotë i kryebashkiakut Rakip Suli

Mirëmëngjes😊,
Festojmë sëbashku me fëmijët e Kamzës një Qershor ndryshe, plot ngjyra e emocione🎉😊, ku për herë të parë gëzojmë çerdhet, kopshtet dhe shkollat më të mira europiane, me kushte dhe standarte moderne✅🏅.
Kënaqësi të frymëzohemi nga ju për një të ardhme më të mirë e për t’ju ofruar ato çka në 30 vite ju mohuan.
GËZUAR 1 QERSHORIN TË DASHUR FËMIJË👩👦!
Ju jeni shpresa, gëzimi dhe motivimi ynë!