2

Z.Xhelal Mziu

Kryetar i Bashkisë Kamëz

Të nderuar qytetarë të Bashkisë së Kamzës, Mirësevini në faqen tonë të internetit!
  Lexo të plotë

Qëndroni në kontakt me ne

Ndërtimi i këtij portali u mbështet nga UNDP

undp
22.06.2018
Kanalizimet e rrugës “Burimi” në lagjen nr. 5 Kamëz bëjnë pjesë në radhën e dhjetëra investimeve të Bashkisë me ndikim të madh social për komunitetin e banorëve të zones...
21.06.2018
Vijojnë punimet në sheshin e ri në qendër të qytetit të Kamzës. Ndër projektet e Bashkisë që po realizohen këtë vit, është edhe ndërtimi i sheshit të ri në qendër të qytetit, pranë Pallatit të Kulturës...
21.06.2018
Ka përfunduar procedura e prokurimit për ndërtimin e rrugës “Myslym Shyri” në Babrru, Kodër e Kuqe. Ky investim financohet tërësisht nga të ardhurat e Bashkisë Kamëz...
20.06.2018
Kaq vite nën drejtimin tuaj, sa ka ndryshuar Kamza? Kamza ka pësuar ndryshime rrënjësore. Unë jam zgjedhur si kryetar i Bashkisë në vitin 2007. Kur u ula në karrigen e kryebashkiakut, situata ishte krejt tjetër nga realiteti i sotëm. Është bërë një punë e madhe në Kamëz 11 vitet e fundit dhe në Paskuqan prej vitit 2015, kur kjo Njësi Administrative na u bashkua...
20.06.2018
Përfaqësues të KfW-së kanë realizuar auditin financiar për fazën V të projektit “Infrastruktura Bashkiake”, prej të cilit është përfituar investimi në sistemin e furnizimit me ujë të pijshëm në territorin e Bashkisë Kamëz...
 
Buxheti 2018
kerkese_ankese e-pjesmarja legislacionism binjakezime
Vendimet e Këshillit Bashkiak
Kalendari i aktiviteteve
Projekte